Avís legal

1. Informació legal

1.1 En compliment de l’article 10 de la Llei 34/202, 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE) presentem la següent informació:

27 Club Brewery, S.L.

C.I.F. B02658995

Direcció de contacte: C/Eduard Marquina 37-39, C-G, 08911 Badalona (Barcelona)

Correu electrònic: cervesa@27clubbrewery.com

Teléfono de contacto: 933841461

Pàgina web: www.27clubbrewery.com

Inscrita al Registro Mercantil, Tomo 47499, Folio 84, Sección General, Hoja 553811, Inscripción 1

2. Protecció de dades

2.1. Completant el formulari de registre o de contacte, enviant un correu electrònic i trucant per telèfon, les seves dades personals passaran a ser responsabilitat de l’empresa anteriorment mencionada a l’apartat 1. Informació Legal.

2.2. Aquestes dades s’utilitzen per a respondre a la seva sol·licitud o consulta a la major brevetat possible, ja que vosté ens els proporciona informada i lliurement amb aquesta finalitat. Per altres tractaments o finalitats relacionades amb la prestació dels nostres serveis o el desenvolupament de la nostra activitat, pot obtenir més informació a la pàgina Política de Privacitat o sol·licitar-ho a la nostra direcció de contacte.

3. Limitació de Responsabilitats

3.1. 27 Club Brewery, S.L. proporciona el lloc web corporatiu com a mitjà de donar a conèixer els seus productes i serveis, i permetre el contacte amb els clients. La informació de la pàgina web es presenta de bona fé com a certa, però ens reservem el dret a modificar-la sense previ avís amb les finalitats d’actualitzar-la, corregir errors i qualsevol altre en interés de l’empresa o dels nostres clients. Per a la contractació dels nostres productes o serveis de l’entitat s’estarà en allò disposat en les condicions de contractació publicades en la pàgina web.

3.2. L’entitat no es responsabilitza sobre els possibles danys informàtics que pugui sofrir l’usuari mentre visita la nostra pàgina web entenent que aquells no puguin ser imputables a l’entitat.

3.3. L’entitat tampoc es responsabilitza del contingut gestionat per tercers que s’enllacin des de la pàgina web, així mateix aquests enllaços ni implicaran l’existència d’algun tipus de relació per part de 27 Club Brewery, S.L. amb aquests tercers.

4. Propietat Intelectual

4.1. Tots els continguts d’aquesta pàgina web entenent com a tal els testos, dibuixos, gràfics, fotografies, imatges, vídeos, música, còdi, el propi disseny d’aquesta i qualsevol altra creació són propietat de 27 Club Brewery, S.L. o dels seus respectius titulars mitjançant la corresponent llicència, autorització o cessió sobre els drets i estan protegits en funció de la legislació sobre la Propietat Intelectual i Industrial.

4.2. En cap cas s’entendrà que la posta a disposició del públic de la pàgina web constitueix renuncia, cessió o llicència sobrew els drets que 27 Club Brewery, S.L. té sobre els continguts d’aquesta.

4.3. Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de la nostra pàgina web inclosa la modificació, reproducció, còpia, transmissió, etc, sense autorització prèvia per escrit de l’entitat.