Política de Privacitat

1.- RESPONSABLE

27 Club Brewery, S.L. – C.I.F. B02658995

Direcció de contacte: C/Eduard Marquina, 37-39, C-G, 08911 Badalona (Barcelona)

Correu electrònic: cervesa@27clubbrewery.com

Telèfono de contacte: 933841461

Pàgina web: www.27clubbrewery.com

2.- PROCEDÈNCIA, FINALITAT I DESTINATARIS

S’hauran de complimentar veraçment totes les dades sol·licitades al formulari de contacte.

– Dades personals de la persona sol·licitant.

Les dades personals són proporcionades directament pels propis interessats amb la finalitat de gestionar la sol·licitud d’informació, Podem recollir dades personals identificatives i de contacte.

Per últim, s’enviarà informació per mitjans electrònics sobre les futures activitats que pugui portar a terme l’entitat a aquells que, degudament informats a la recollida de dades no s’hi oposin.

– Sol·licitants d’informació

Les dades personals procedeixen de la pròpia persona interessada, la qual ens les proporciona al completar el formulari de contacte de la pàgina web, al trucar per telèfon, a l’enviar un correu electrònic o a través de consultes en les xarxes socials en las que té presencia l’entitat.

Aquests dades s’utilitzen amb la finalitat de resoldre les consultes i demanin o ho autoritzin expressament, principalment per mitjà del correu electrònic.

3.- LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ

Legitimació – En primer lloc, podem tractar les dades perque les pròpies persones interessadeso les seves responsables ens les proporcionen per a gestionar el seu registre com a usuari en la web.

També demanem permís a aquestes persones per al tractament de les seves dades, per als casos en els que la legislació vigent així ens ho exigeix, principalment en relació amb l’enviament de correus electrònics comercials.

Per últim, en ocasions alguna llei ens demanarà que presentem o conservem determinada documentació en la que poden aparèixer dades personals dels nostres clients com pot ser la Ley General Tributaria, pel que haurem de tractar aquestes dades en el seu compliment.

Conservació – Una vegada les dades no siguin necessàries per a les finalitats per a les que van ser recollides, es conservaran a disposició de les administracions públiques competents, jutges i tribunals durant els terminis legals de conservació, és a dir, mentre una llei ens pugui exigir que les presentem. Expirats aquests terminis, es mantindran bloquejades fins a que sigui possible la seva destrucció o supressió.

4.- DESTINATARIO FORA DE LA UNIÓ EUROPEA

No cedim dades personals a tercersni comptem amb proveidors que ens prestin servei basats fora de la Unió Europea.

5.- CONSENTIMENT

El consentiment per als següents tractaments es recull de manera lliure, específicament, informadament inequívoca mitjançant les caselles dels propis formularis.

A més, si no vol rebre comunicacions per correu electrònic podrà oposar-se de manera senzilla en els mateixos formularis.

– Oposició a rebre comunicacions electròniques.

6.- DRETS

Pot:

– Retirar el seu consentiment o exercir els seus drets de:

  • Accés, o conèixer quines dades personals vostres tractem
  • Rectificació, o corregir dades personals incorrectes o inexactes.
  • Supressió, o a eliminar les dades personals que tinguem vostres.
  • Oposició, o a que deixem de tractar les vostres dades personals.
  • Limitació, o a restringir el tractament que realitzem.
  • Portabilitat, o a que li proporcionem les seves dades personals.

Sobre les dades de caràcter personals presentant una còpia d’un document identificatiu i exposant breument el seu cas i el dret que vol exercir, mitjançant una carta dirigida a C/Eduard Marquina 37-39, C-G, 08911 Badalona (Barcelona) o a cervesa@27clubbrewery.com

Pot trobar més informació sobre els seus drets o presentar una reclamació a l’autoritat de control competent en l’Agencia Española de Protección de Datos http://www.agpd.es – C/ Jorge Juan, 6. 28001 – Madrid (901 100 099 – 912 663 517)